Sunday, October 08, 2006

Dagens politisk korrekte ordbruk.

Dagbladet:

Han sa at hvis Kriss og kameraten hadde vært kinesiske, afroamerikanere eller asiatere, ville ingenting ha skjedd. De ble valgt fordi det var hvite.


Afroamerikanere.. I Storbrittania... Det er vanskelig å finne et politisk korrekt uttrykk på svarte/afrikanere, men et sted går grensen.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Rett skal være rett: He agreed that nothing would have happened if Kriss and his friend had been Chinese, African-American or Asian. He said they were targeted because they were white. - skriver The Scotsman, som er Dagbladets kilde. Litt 'sloppy' av Dagbladet å bare klippe og lime.
Så hva sier vi da? Neger? Det må da gå greit?

8:36 AM  
Blogger ANNA-LYS said...

Varför inte Coloured/Färgad?

4:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

Så hvem er det som definerer 'farger'? Hvis hvit ikke er en farge må det være 'hvite' som har bestemt at 'negrene' er 'fargede'. Og det er rasistisk.

6:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

Heisann; meg igjen, som noe fordomsfullt mente du nok er en veldig ung herremann, i 1. videregående..
Jeg bare lurer på; hvorfor er det så viktig for deg å kunne kalle mørkhudede mennekser for neger? -Det må jo være det som er motivet bak et innlegg om den FORFERDELIGE utingen å kalle en mørkhudet brite for afro-amerikaner. Jeg forstår du ble skikkelig ute av deg fordi noen måtte unngå å bruke ordet neger fordi sosialistene har bestemt at det er så negativt... Get a life!

11:23 AM  

Post a Comment

<< Home